Ecsenyi Áron: egy vicc, hogy nem a baloldal kormányoz

Természetesen nem azokról a klasszikus jobboldali intézkedésekről beszélek, amiknek lehelletnyi köze sincs az állam-kommunizmushoz, mint például:

– Hatósági áras benzinnel és csirkefarháttal destabilizálni a versenyt, hiányt előidézni, és más termékek árába beáraztatni a valódi értéküket.

– A családok szuverenitását, taníttatási szabadságát a KLIK tervhivatal tantervi tervei alá rendelni.- Lezárni, meg jólétet teremteni hitelből, hogy 40 ezer milliárd forint felé nőjön az államadósság.

– A magánnyugdíj rendszer felelősségtudatos intézményét tervgazdasági nyugdíjra cserélni.

– 400 forintos euróra inflálni a fizetőeszközt.

– CSOK-kal, babaváróval és az adófizetők pénzének egyéb gondos kihelyezésével ingatlanpiaci lufiba pelenkázni a társadalmat.

– Minimálbért megszabni, hogy vidéken véletlenül se tudjon egyetlen munkahely se születni.- Meghatározni, hogy milyen műtéteket végezhetnek a magánklinikákon.

– Állami médiát fenntartani, hogy a polgár mindig tudja mit üzen neki a pártitkár.

– Az OECD tagálammok hatodik legadóztatottabb országát megteremteni, ahol minden megkeresett második forint a Párt újraelosztó kezében landol.

Ezek nyilván mind jobboldali, az egyéni felelősségtudatot és a családok szuverenitását tiszteletben tartó intézkedések, én pedig nő vagyok, mert azt mondtam, hogy én vagyok a kishableány.

Szerző: Ecsenyi Áron, a Libertárius Párt Tiszteletbeli Elnöke